+45 89 88 50 05 hejhaj@seohaj.dk
Vælg en side

Priser på hjemmesider

Uanset hvilken af vores hjemmeside-løsninger du vælger, kan du være sikker på, at få en professionel hjemmeside, som passer til din virksomhed, og som dine kunder vil elske at bruge.

....altid inkluderet i prisen:

Mobilvenlig

Din hjemmeside kommer til at se flot ud på alle enheder: computer, smartphone og tablet.

Unikt design

Vi laver et unikt design til din hjemmeside, der passer perfekt til din virksomhed. 

SEO-optimeret

Vi sørger for, at din nye hjemmeside får masser af Google-kærlighed, så dine kunder let kan finde dig. 

Eget domæne

Din hjemmeside installeres på dit eget domæne – og har du ikke et domæne opretter vi et til dig. 

Back-up

Better safe than sorry! Derfor sætter  vi automatisk back-up på din side, så du er sikker hvis uheldet er ude. 

~

Sikkerhedspakke

Din nye hjemmeside udstyres med en sikkerhedspakke, så den er sikret mod ubudne gæster.

E-mail opsætning

Vi sætter selvfølgelig email-adresser op til dig og 5 af dine medarbejdere.  

Leveret lynhurtigt

Fra idé til færdig hjemmeside behøver ikke tage flere måneder. Vi klarer det ofte på 14 dage!

SMALL

5.999,-

Når Mindre Er Mere

TIl håndværkere, små og nystartede virksomheder, der vil have en professionel hjemmeside. Med vores small-løsning får du en super flot hjemmeside bestående af forside og 3 undersider. Vi sætter dine billeder og tekster flot op, så din hjemmeside passer 100% til din virksomhed. 

Til Dig Der Har Mere At Vise

Vores medium-løsning passer perfekt til mindre virksomheder, der ved hvor vigtigt det er, at være til stede online og på de sociale medier. Udover small-løsningen, får du en hjemmeside med forside og 6 undersider. Din hjemmeside spiller samtidig sammen med virksomhedens facebook og Instagram-side. 

MEDIUM

7.999,-

LARGE

9.999,-

Kom Tættere På Dine Kunder

Som en mindre eller nystartet virksomhed ved du hvor vigtigt det er, at holde fast i kunderne. Med vores large-løsning får du både small og medium-løsningerne, men samtidig sætter vi et nyhedsbrev op til dig, der matcher virksomhedens profil. Intet slår e-mail marketing, når det handler om at skabe kundeloyalitet og mersalg. Lad os vise dig hvordan! 

Når Du Vil Drive Din Forretning Smartere

XL-løsningen er til frisører, behandlere, restauranter, tandlæger og andre, der kan se det fornuftige i, at kunderne selv booker tid eller bord på hjemmesiden. Samtidig får du muligheden for at chatte med de kunder, der besøger din hjemmeside. Du kan altså overbevise dem om, hvorfor de skal handle hos dig og ikke konkurrenten. Vores XL-løsning inkludere også small, medium og large. 

XL

13.999,-

XXL

17.999,-

Stik Af Fra Dine Konkurrenter

Forestil dig, at Google sender kunder til dig og ikke dine konkurrenter. Det er faktisk muligt. Ved at SEO-optimere din hjemmeside med det helt rigtige indhold, kan du få Google til at sende kunder til dig. I samarbejde med dig finder vi den helt rigtige strategi og sætter straks vores dygtige tekstforfattere i gang. I denne pakke får du udover small, medium og large også 10 undersider + en blog. 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Alle virksomheder er forskellige og vi kan sagtens forstå, hvis du ikke lige kan se, at vores pakke-løsninger er det optimale for dig.

Fortæl os, hvad du har brug for, så lover jeg, at vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med en løsning, der helt sikkert passer dig. 

Brian, Apptimize                            

14 + 4 =